Jag har varit jätteledig några dagar, för en underbar resa.

Det var första gången jag besökte Österrike (utanför flygplatser), och mina högt ställda förväntningar överträffades.

Jag och min älskade gifte oss på Arlanda flygplats i lördags, och flög direkt efter vigseln till Salzburg, där vi tillbringade ett dygn med god mat, lite Sound of music-inspelningsplatser-turism, ett besök på Mozartmuseumet och långa promenader i den vackra gamla staden.

Sedan bilade vi till Zell am See för skidåkning, och bodde på ett mycket rogivande spahotell som heter Tauern.

Nu är jag åter hemma i Schweden och går direkt in i vardagen utan att passera gå, med allt vad det innebär av treskiftsarbete, textande och min deltidstjänst i kultursvängen.

Jag är en mycket lycklig kvinna, som har möjlighet att njuta det bästa av väldigt många världar.