Välj en sida

Jag uppskattar verkligen att Facebook har för vana att upplysa om vad jag gjorde och skrev varje dag för ett exakt antal år sedan.

Ibland får det mig att reflektera över att jag har förändrats, men betydligt oftare konstaterar jag att mina hobbies, åsikter och förehavanden består.

Det här gjorde jag den 18 januari 2014:

Och jag delade det på Facebook med texten: 

”Hej EvaEmma, vad gör du?”
”Ingenting.”
Då tänker personen som ringer ”äsch, det där är ju bara som man säger, alla GÖR ju någonting!”
Men nej, ibland ligger jag bara i soffan och tänker på livet, typ.

Och det är just precis vad jag tänker göra idag också, exakt två år senare, med kortare avbrott för lite skridskoåkning, tillagning och ätande av kyckling med ångad broccoli, inköp av ett par schysta inneskor att använda på jobbet (det blir förmodligen sneakers med ljus inomhussula eller något barnsligt glittrigt snarare än något trist från Ecco nu när jag inte lever under uniformsregler längre) och långt telefonsamtal med en kär vän på visst geografiskt avstånd.

Hoppas att ni också får en mysig och stressfri dag!