Välj en sida

I övermorgon visar SVT sista delen av tio i andra säsongen av 30 grader i februari, och jag går som på nålar av spänning.

Vad kommer att hända, hur kommer det att bli?
Och kommer jag att hitta någon annan samtida serie att följa varje vecka, som jag kan tycka lika mycket om, när Joy och gänget försvinner ur rutan?

Tycker förresten att karaktären ”Mammut” är en av höjdpunkterna i den här säsongen.

En så stark och varm person, med en självkänsla som tillåter att hon öppnar sig och förlåter dem hon borde förakta, och som visar prov på stor humor, empati och livsglädje är långt bättre än alla Saga Norén-typer i världen om ni frågar mig, och Vanna Rosenberg spelar henne så bra, ger rollen en charm och ett djup som vida överskuggar den i övrigt sorgliga intrigen kring Glenn och hans man.

Henne vill jag absolut se mer av i en eventuell tredje säsong!

  
Vanna Rosenberg på en snygg bild som jag har googlesnott från GP.