Välj en sida

Förutom att ha förgyllt svensk filmhistoria har Paolo Roberto skrivit träningsböcker som jag återkommande har konsulterat under det senaste decenniet.

Jag tror på hans genomgående filosofi om ”vardagsträning” och att träna utan redskap, utanför gymmet.

Pallrar mig förvisso till SATS med jämna mellanrum, för att få experthjälp med min hållning och styrka av en PT, men annars föredrar jag mina ensamma joggingturer och skridskoåkandet, inlineslångfärderna på sommaren, tenderar att ”röra på mig” mer än ”gymma”.

Rekommenderar alla som vill träna styrka och smidighet att läsa Träna en kvart om dagen med Paolo Roberto och Paolos träningsbibel. (Det är två av få böcker som aldrig har sorterats in i en hylla hemma hos mig, alltid ligger någonstans där det passar sig att göra några spontana fitnessmoves medan man pratar i telefonen, kollar film eller pausar i tvättsorteringen.)