Välj en sida

Jag joggar längs Seine på morgnarna just nu, och det känns ljuvligt efter en längre tids hälsorelaterad slöhet på träningsfronten.

Ett av mina bästa tips för att öka sin träningslust, som kan tyckas mycket ytligt men inte desto mindre fungerar jättebra för nästan alla, är att köpa nya träningskläder.

Jag upptäckte det av en slump för flera år sedan när ett par nya yogapants från Victorias Secrets sportkollektion gav min rumpa ett sådant lyft att jag ville springa ett maraton i dem varje dag, och sedan dess har jag använt mig av det förhållandevis billiga knepet med jämna mellanrum.

Just nu är jag ett spänstfenomen (i alla fall på den där bilden inuti huvudet) klädd i enhetligt svart eller himmelsblått, och jag känner ”Just do it” i hela kroppen.

   
    
    
    
 
(Bilder är snodda slash lånade från Zalando, för jag har inte en sådan där artonårig modellkropp.)