Hade en slö inför-nattjobb-dag med böcker och telefonsamtal planerad idag, men hade turen att slå mig i slang med en kollega som föreslog att jag skulle följa med till Kärsön och spela frisbeegolf.

Och kanske är det åldern, men på sista tiden har jag börjat observera att jag mår så väldigt bra av att komma utanför betongen lite, vandra bland träd, gräs och stenar och andas lite.

Uppskattar min uppväxt på smålandskusten på ett helt annat sätt än när jag var yngre och inte FÖRSTOD hur mina föräldrar kunde välja bort huvudstadens proffsiga skolor och enorma möjligheter till idrottsverksamhet och kulturaktiviteter för lite mindre trängsel i trafiken och mer trädsus.

Det finns något av frid och harmoni att hämta i ”naturen”, något värdefullt att tanka själen med när man vistas nära vatten och under höga trädkronor.

Har haft en fantastiskt fin dag alltså, och är full av energi inför nattskiftet (även om jag tänker förbereda mig ytterligare med en liten powernap på balkongen och en sen sushimiddag), är glad att jag har så många kul kollegor med bra idéer. Det är något av det bästa man kan ha i sitt arbetsliv.