Det här är ett av mina mest googlade blogginlägg i arkivet.

Det innehåller tips om och instruktioner till två väldigt roliga lära-känna-varandra-lekar som passar för större grupper på kurser, konferenser och liknande, och jag blir alltid alldeles fnissig bara jag tänker på några roliga minnen kring den ena.

Lycka till, googlare, med era teambuildingövningar och spexiga upptåg på jobbet, som är bra när man vill bygga stark gruppdynamik och hjälpa alla att komma närmare varandra!

Det är viktigt att ha en god och artig, helst rolig och glädjefylld, relation till sina kollegor, även om man är olika på många sätt. (Därmed inte sagt att man måste gilla någon bara för att man delar arbetsplats, men bete sig som folk och kunna skratta tillsammans, det MÅSTE man.)

Häshtägg bästa kollegan, för jag lärde mig redan på dagis att man inte ska vara dum i huvudet, utan lite vanlig och hygglig, även om man är på pissigt humör eller hyser avundsjuka ibland, som alla andra.