Välj en sida

Ikväll käkade jag på Prime Burger tillsammans med tre andra ungdomar i mogen ålder och hade dundertrevligt.

Den ursprungliga planen var att fortsätta kvällen med Vingklippt på Stadsteatern, men vi hamnade av flera ganska roliga skäl på Espresso House i stället.

Jag vägrar ännu vid 31 års ålder vuxendrycker som kaffe (och alkohol), så jag drack fyra deciliter socker med en fruktmönstrad etikett.
  
Snortade upp nästan en hel klunk av den i näsan under en skrattattack när jag fick höra en fantastiskt rolig story om en vuxen man som råkade svälja ett tuggummi och genast började oroa sig för att eventuellt kvävas av det i sömnen under nästkommande natt, och därför textade en förklarande skylt som han tänkte sig att han skulle kunna vifta med om han skulle vakna ensam och behöva akutsöka hjälp med andnöd.

Hypokondri är verkligen inte att leka med!
(Det vet jag, som en gång googlade torra ögon och strax senare var övertygad om att jag skulle bli blind inom kort…)