Välj en sida

Har en hel del nya besökare här på EvaEmma.com sedan nya boken kom ut, vilket naturligtvis gör mig peppad på att återuppta det dagliga bloggandet, men just nu får det bli en serie sporadiska inlägg, som jag publicerar lite då och då, när andan faller på.

Men om man är här som en vilsen googlare för första gången kan man med fördel läsa mer om mig på Wikipedia (klart bättre än den gamla tråden om mig på Flashback i vilken ingen hade någon som helst information att komma med), och gärna återkomma framåt vintern, när jag förmodligen kommer att blogga regelbundet igen, fortsätta med textunderhållningen som ni till min stora glädje är så många som vill ta del av.

Och om man känner för det får man väldigt gärna lämna en kommentar, berätta vem man är och vad man tycker om att läsa, som en inspiration i form av läsarkontakt till en författare på tillfällig föräldraledighet.

Och så här ser jag ut på en selfie ur arkivet, som jag får ta till idag eftersom jag inte har tid slash tillfälle att fota mig själv just nu.