Välj en sida

Har inte läst något av Denise Rudberg sedan jag skämskuddebläddrade mig genom O.S.A, Storlek 37 och Väninnan, och peppades lite i min skrivande strävan av faktumet att någon som skrev så in i helvete dåligt (lååångt sämre än mig i mina tidiga twenties) lyftes av storförlag och titulerades ”författare”. (Det var strax innan jag fattade grejen med hur förlag väljer sina ”författare”.)

Har naturligtvis hört talas om hennes övriga titlar sedan dess, förstått hur populära de är, men inte förmått uppbåda tillräcklig nyfikenhet för att sträcka ut armen efter dem.

Hennes nya bok Det första chiffret har jag dock sparat i min ”hylla” på Storytel, och jag ser fram emot att lyssna på den.

Kanske är den bra?

Storyn verkar intressant, och det har gått nästan två decennier sedan de där rysliga chick lit-romanerna med sina överspända dialoger och tillgjorda karaktärer.

Jag ämnar ge den en ärlig chans.