-Jag läste i din blogg att du är långsint, stämmer det?
-Ja.
-Varför då?
-Vet inte… Det bereder mig ett visst nöje att gå omkring och tänka på gamla oförrätter och önska kharmats upprättelse.
-Okej…
-Jag sålde en frilanstext en gång, för flera år sedan, och en usel redigerare gjorde en av de inledande meningarna obegriplig, förmodligen bara för att jävlas, och menade att hon behövde ta bort just de två orden i en text på strax över sju tusen ”av utrymmestekniska skäl”. Jag önskar henne fortfarande arbetslöshet och migrän, kanske njursten.
-Har du pratat med någon om det här?
-Jag skriver om det i bloggen ibland.


I ett av världshistoriens bästa musikstycken, Seven nation army, talas det om ett message coming from någons eyes saying leave it alone.
Jag strävar efter det, även i skarpt solljus.
”Håll fingrarna borta från mina texter” vill jag att hela min varelse ska utstråla. (Det och ”läs mina böcker”.)