Den här efterlängtade jumpsuiten från Marc Jacobs blev tyvärr en stor besvikelse.

Den framhävde och dolde helt fel delar av min arma människolekamen, och skickades därför tillbaka till Tyskland med vändande post (de smidiga returerna är en av anledningarna till att jag helst shoppar kläder i Zalandoappen), men de här jeansen var en desto större succé, lär bli något av mitt signaturplagg framöver.

Det tar oftast ganska lång tid för mig att vänja mig vid rådande normer och trender i fråga om kläder, i den mån jag alls accepterar och anammar dem, men den här våren förvånar jag mig själv genom att redan gilla hela grejen med korta byxben.


”Mister du en Marc Jacobs due to breda höfter och klent axelparti står dig ett par awesome Diesel som får dina ben att se långa ut åter” är en gammal sanning.