Har snott ännu en blogglista härifrån.

​1. Favorit låt just nu?
Enough already med Billie The Visions and The Dancers.
2. En låt du lyssnat på i stort sett hela ditt liv?
House of love.

Min kusin huserade med sitt DJ-kollektiv i källaren till mina föräldrars villa under min uppväxt, och eftersom huset inte var större än att de kunde höras och samtliga musiker också agerade ställföreträdande barnvakter hörde jag mycket Dr Alban, Leila K och Tupac. Mitt uppväxthem var beläget på en gata som hette Kärleksstigen, och de mixar som lämnade huset via kassettband var alltid stämplade ”Love Street Studios” och innehöll någonstans textraden ”E-e-e-verybody in the house of love”.
3. En pinsam låt?
Jag gillar verkligen Kenta Gustafssons tonsatta version av Strindbergdikten Taga rävar.
4. En låt du kan helt utantill?
Jag kan nästan alla låttexter jag har hört mer än en gång utantill, men bland exemplen finns Glöm mig om du kan ur den fantastiska musikalen Chess och Luftens hjältar av Newkid.
5. En låt som får dig på bra humör?
Den här.

6. En låt som får dig att bli lugn?
Lugn, bara lugn.
Moln utan minnen.
Och I en tid som vår.
These days.
Kaos och kärlek.

Och How deep is your love.
Det officiella soundtracket till urusla serien Twin Peaks är också en riktig höjdare vad gäller djupandning och avkoppling.
7. En låt du aldrig tröttnat på?
Allt av Simon & Garfunkle. Till exempel The sound of silence, The Boxer och Richard Cory.
Springsteens Radio Nowhere och Hard to be a saint in the City.
Lundells Babywriter och hans version av Var är vargen.
8. En låt du lyssnar på när du tränar/har bråttom och ska gå i en rask takt?
av Fronda. (Den lyssnade jag också på mer eller mindre oavbrutet när jag skrev andra boken i serien om Tebbe.)
9. Hur ofta lyssnar du på musik?
Flera timmar varje dag.
Gillar att stänga ute omvärlden och vara ifred med min musik och mina tankar när jag tränar, cyklar, kör bil, trängs i SL-trafiken och promenerar.
10. Hur ser dina hörlurar ut?
Jag har ett par trådlösa när jag tränar, och ett par andra, med klart bättre ljudkvalitet, annars.
Har ganska nyligen börjat använda over-ear-typen i stället för guldfärgade Happy Plugs (som alltid slutade fungera efter några månader i min ägo, av oklara skäl).I sammanhanget vill jag också nämna att jag verkligen gillar Petters och Linnea Olssons nya Se på mig nu, men bara nästan lika mycket som genialiska Svarta rävar.
Jag sjunger gärna Jolene i duschen, och jag kan fortfarande, i detalj, komma ihåg första gången jag hörde Hansons Mmmbop.