Välj en sida

Jag gjorde mina naglar på Dashl i Fältöversten i förmiddags, och blev så himla nöjd.
Är mycket lojal när jag hittar en kunnig nagelskulptris som kan hantera mina köldhärjade nagelband smärtfritt och har tålamod med mitt omständliga bläddrande bland färgkartorna, och tjejen som jag var hos idag kommer jag definitivt att återvända till.
På vägen hem ringde jag en kompis, och hen stod upptagen mitt i sitt familjeliv men svarade ändå.
”Jag iggar aldrig EvaEmma!”
Det var fint sagt.
Nu är jag hemma, micrar resterna av den spaghetti och köttfärssås jag tillagade i förrgår i plötsligt anfall av husmoderlig ambition, och eftermiddagen tänkte jag tillbringa i soffan med lite textredigering och C More (som till min stora glädje visar alla Wallanderfilmer med Johanna Sällström).
Imorgon kommer min man hem på en kort Sverigevisit, och jag längtar efter honom så att jag mer eller mindre räknar ned minuter, hela den här femstjärniga dagen.