Nu har jag ätit maten från tidigare omskrivna Svarta lådan några dagar, och är ganska nöjd.

Fem middagar och fem mellanmål levererades till dörren i söndags kväll, väl förpackade för att klara en hel vecka i kylen, och jag inspekterade rätterna noga för att planera veckans mathållning.

Valde det som kallas ”Gårdslådan” för att få äta kött varje dag, men är liiite besviken på att det är så lite kött i varje portion. Ganska mycket mat, med all potatis och ris och quinoa och sådant, men bara två eller tre tuggor kött.

Antar att det är vad en balanserad och hälsosam middag bör bestå av, och att den professionella dietist som ligger bakom en matleverans av det här slaget vet bättre än jag (som fortfarande är VRÅLHUNGRIG när dagens låda är uräten) vad en kvinna bör äta, men kompletterar ändå med lite otrogen vid-sidan-av-mat.

Mellanmålen har jag ätit till frukost igår och idag, och de har verkligen varit jättegoda.

Ämnar äta lådan som bara innehåller fisk nästa vecka, och återkommer med recension av den.

Det är i alla fall till stor glädje för mig, som är dålig både på att laga och tänka på mat (ibland till och med på att äta mat, för att jag liksom glömmer) att veta att jag har färdigfixad nyttig mat i kylen varje dag, bara behöver micra och käka. Det är lite som när min man är hemma och plötsligt, precis när jag börjar bli hungrig, presenterar en vällagad middag. Helvete vad jag längtar tills vi är i samma världsdel igen…